İksir Bilişim olarak kurulduğumuz günden itibaren bilişim sektörünün önde gelen network ve yapısal kablolama altyapı sistem entegre eden firmalarından olarak birçok başarılı projeye imza atmaktayız. Sürekli kendini yenileyen ve geliştiren sistemlerimiz ile uzman kadromuz, müşterilerinin bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde karşılamayı hedefleyerek işlemlerini özen ve güvenle gerçekleştirmektedir. Dünyadaki gelişimleri takip ederek sunduğu yeni nesil teknolojiler ile müşterilerine rekabet avantajı sağlayacak sistemler sunmaktadır.

Özellikle Bilişim Güvenliği, Ağ Sistemleri, Bakım ve Danışmanlık konularında hizmet sunan İksir Bilişim olarak bulunduğu bölgede sektöründe önder firmalara ve kurumlara hizmet vermektedir.Firma olarak amacımız işletmelerinizdeki yapısal ve ağ bazlı taleplerinizi en hızlı ve en kaliteli şekilde yerine getirmektir. Bu amaca uygun olarak yıllarca deneyim kazanmış uzman ekiplerimizle yolumuza devam etmekteyiz. Konu hakkında detaylı bilgiye ve özenli çalışmaya sahip ekiplerimiz ile istek ve ihtiyaçlarınıza uygun projeler geliştirerek sizlere sunuyoruz.

İksir Bilişim olarak başlıca hizmetlerimiz; monitoring as a service modeli, uzaktan destek hizmeti, sanallaştırma hizmeti, kubernetes hizmeti, bulut hizmeti, eğitim hizmeti, dış kaynak hizmeti, sunucu çözümleri, yedekleme çözümleri, IBM ürünleri danışmanlığı, data center danışmanlığıdır. Bu hizmetlerimizden yararlanmak isteyen müşterilerimiz hızlı ve profesyonel destek ekiplerimizle çalışmaya başlayacaklardır. Etkili sorun çözümleri ve benzersiz proje geliştiren ekiplerimiz ile üstün, kaliteli, güvenli işlemler çıkartmaktayız.

İksir Bilişim Müşteri Hizmetleri

BİZE ULAŞIN