Sürekli değişen ve gelişen teknolojiler kurumların altyapılarını sağlam temeller üzerine kurmayı zorunluluk haline getirmektedir. İksir Bilişim olarak orta ve büyük ölçekli firmalarda yedekleme yazılım çözümleriyle, bilgi sistemlerine özgü yedekleme ve veri yönetimi stratejileri oluşturarak, yedekleme çözümleri sunmaktayız.

Yedekleme sistemlerinin kurulumunu gerçekleştirirken; yedeklenecek veri miktarı, yedekleme sıklığı, yedeklenen verinin zaman içerisinde değişme oranı ve maksimum veri kaybı gibi parametrelere bağlı kalarak sistemlerimizi oluşturmaktayız. Firmamız tüm risk analizlerini yaparak, profesyonel veri yedekleme çözümü üretmekte ve karşılaşılabilecek sorunları en aza indirgemektedir.

İksir Bilişim siz değerli müşterilerime olası bir veri kaybı durumunda, veriye en hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşabilmeye imkân sağlayan depolama ve yedekleme çözümleri sunmaktadır. Sizlere veri güvenliğini ve yedeklemeyi sağlama adına klasik yedekleme sistemlerinden bütünleşik yedekleme sistemlerine kadar tüm altyapı ihtiyaçlarınıza kaliteli ve etkili çözümler sağlamaktayız.

İKSİR BİLİŞİM

SAYILARLA BİZ

100 bin
Mutlu Müşteri
250 +
Tamamlanan Proje
60 +
Kamu Müşterisi
250 +
Global Müşteri