Bulut teknolojisi; bilgisayarlar ve diğer teknolojik cihazlar aracılığıyla internet üzerinden istenilen yerde ve zamanda istenilen bilgiye ve kişisel veriye ulaşmayı sağlayan teknolojidir. Bulut teknolojisi oluşturulduğundan beri müşterilerimize bu hizmeti veren firmamız dijital bir ağ yardımıyla çoklu sunucu bağlantısı sağlar.

Bulut hizmetinin faydaları; kullanıcıların özel ve çalışma hayatlarında bulunan belge, görsel ve videoların depolanmasını kolaylaştırarak istedikleri her an bu verilere ulaşmalarını sağlamaktır. İksir Bilişim olarak web tabanlı uygulamalar aracılığıyla online depolama hizmeti vermekteyiz. Bulut hizmetini kullanan müşterilerimiz; maliyet tasarrufu, hız, küresel esneklik, verimlilik, performans, güvenilirlik, güvenlik, veri kurtarma, gizlilik, düzenleme ve erişim konularında benzersiz avantajlara sahip olacaklardır.

Deneyimli ekiplerimiz ile yıllarca edindiğimi tecrübe ve titiz çalışma ile oluşturduğumuz bulut hizmetlerimiz depolanmasını istediğiniz tüm kişisel ve çalışma verilerini güvenle depolamaktadır.

İKSİR BİLİŞİM

SAYILARLA BİZ

100 bin
Mutlu Müşteri
250 +
Tamamlanan Proje
60 +
Kamu Müşterisi
250 +
Global Müşteri